info@alarmco.be | 052 - 554 123 | 0499 - 73 00 73

BOSCH EASY

bosh easy

 

 
 

Eenvoudige en duidelijke communicatie in uw eigen taal
De Easy Series geeft gesproken instructies in uw eigen taal en begeleidt u door het bedieningsmenu.

Eenvoudig te bedienen dankzij de animaties
Het display geeft eenvoudig te begrijpen animaties zonder enige tekst weer. U hoeft slechts een proximitybadge te gebruiken of op één knop te drukken om de bedieneenheid te bedienen.

Heeft een esthetisch neutraal effect in uw huis
De bedieneenheid past perfect bij elk interieur.

Bewakingscode
In geval van een alarm kan een beveiligingsmedewerker de locatie bezoeken als de gebruiker afwezig is. Hij kan een code gebruiken om na een alarm de inbraakcentrale te deactiveren of te activeren. Zo krijgt misbruik geen kans.

Werkt zonder toezicht
De alarmcentrale kan periodiek de logboeken van gebeurtenissen en veranderingen in parameters verzenden naar een meldkamer of een beveiligingsbedrijf. Met de Easy Series gaat dit automatisch. Hiermee bespaart u werk en weet u zeker dat het op een vaste tijd gebeurt.

Akoestische alarmverificatie
Bovendien kunnen operators van de meldkamer binnen enkele seconden na de alarmmelding de situatie ter plaatse controleren, om bijvoorbeeld vast te stellen of er sprake is van een inbraakpoging of een ongewenst alarm. Hierdoor nemen de kosten van bijvoorbeeld onnodige tussenkomst van politie af.

Alarmtransmissie:

  • Analoge telefoonkiezer naar de meldkamer
  • SMS-tekstberichten (TAP)
  • Spraakkiezer
  • Breedband IP-communicatie
  • GSM/GPRS ondersteuning

 

Nieuwe wLSN-apparatuur voor meer gemak
Het draadloze Local Security Network (wLSN) van Bosch Security Systems is een uiterst geavanceerd alarmsysteem. Het systeem communiceert in twee richtingen door middel van draadloze transmissie (via radiofrequenties).

Onafhankelijk getest conform EN 50131-3 grade 2 en EN 50131-5-3 grade 2.