info@alarmco.be | 052 - 554 123 | 0499 - 73 00 73

SIEMENS SINTONY

De alarmcentrale Sintony 60® van Siemens: een unieke combinatie van optimale beveiliging en stijlvol design voor particuliere woningen Veiligheid, comfort en aantrekkelijk design zijn een paar elementen om een hogere levenstandaard te creëren. De alarmcentrale Sintony 60 biedt u een betrouwbare beveiliging, verhoogt uw comfort en kan dankzij de vele designmogelijkheden naadloos geïntegreerd worden in uw interieur.

 

Beveiliging en comfort

Vandaag zien we een verhoging van de criminaliteit en de vindingrijkheid ervan. Logisch dat u kiest om uw gezin en uw kostbaarheden professioneel te beveiligen en te beschermen. De alarmcentrale Sintony 60 van Siemens is een modern beveiligingssysteem dat u verwittigt van inbraakpogingen en u ook behoedt voor andere risico’s zoals waterlekken, gaslekken of brand. De bewegingsdetectoren van de Sintony 60 maken bovendien een onderscheid tussen de bewegingen van dieren en mensen in het beveiligde gebied. De kans dat u dus gestoord wordt door een vals alarm veroorzaakt door de kat van de buren, wordt op deze manier aanzienlijk verkleind.

De Sintony 60 biedt nog tal van andere voordelen. Stel: uw poetsvrouw heeft haar sleutel vergeten, ofwel slaat u een poetsbeurt over ofwel gaat u naar huis om de deur te openen maar hiermee verliest u kostbare tijd. Dankzij de Sintony 60 behoort dit tot het verleden: u kan moeiteloos de deur openen van op afstand met behulp van uw gsm. Het systeem beschikt daarnaast over een paniekfunctie dankzij de spraakmodule en over een automatisch systeem voor medische noodoproepen. 
De alarmcentrale is een knap staaltje van spitstechnologie dat niet alleen waakt over u en uw woning maar ook over uw levensstijl! U kunt de Sintony 60 zowel bekabeld als draadloos laten installeren of beide systemen combineren. Zo kunt u de alarmcentrale op een later tijdstip gemakkelijk uitbreiden.

 

Uniek design

Wie vroeger zijn woning professioneel wou beveiligen, zag zijn leefruimtes meestal ontsierd worden met een saai, lelijk bedieningspaneel dat genadeloos uit de toon viel bij de rest van het interieur. Met de alarmcentrale Sintony 60 van Siemens hoeft u niet meer te kiezen tussen een feilloos interieur en een optimale beveiliging. Het codeklavier is in verschillende kleuren en motieven verkrijgbaar en kan zo gekozen worden in harmonie met de achtergrond waarop het systeem geplaatst wordt. Maar de design mogelijkheden van de Sintony 60 gaan nog veel verder. U kan uw alarmcentrale een persoonlijke toets geven door het bedieningspaneel te voorzien van uw favoriete foto. Een kiekje van uw kleine kapoen, uw kleinkinderen, een leuke vakantiefoto, de huisstijl van een bekende ontwerper, het logo van uw bedrijf, het kan allemaal prijken op het codeklavier van uw Sintony 60!