info@alarmco.be | 052 - 554 123 | 0499 - 73 00 73

Siemens Sipass

 

SiPass integrated is een krachtig en flexibel toegangscontrolesysteem dat voor een hoog beveiligingsniveau zorgt - zonder afbreuk te doen aan het gebruiksgemak en -comfort van de systeemgebruikers. De nieuwe versie omvat een reeks nieuwe functies en verbeteringen die de productiviteit van de klant opdrijven en de beveiliging van de bewaakte vestiging verbeteren.

SiPass integrated is ontworpen om aan de meest uiteenlopende toegangscontrolebehoeften, gaande van een middelmatige tot een zeer hoge complexiteit, te voldoen. Het systeem kan worden gebruikt voor het beheer van de toegangen van één enkel laag kantoorgebouw of een residentieel gebouw met slechts enkele toegangsdeuren tot enorme hoogbouwcomplexen met tienduizenden deuren, poorten, hekken en liften verspreid over verscheidene locaties in de vier uithoeken van de wereld. Het systeem biedt tevens volledige ondersteuning voor de integratie van CCTV, indringing- en brandalarmsystemen - van Siemens of van derden - zodat een volledige veiligheidsoplossing wordt gecreëerd.

Een van de interessantste mogelijkheden van de nieuwe SiPass integrated-versie is de visuele rapporteringstool waarmee de eindgebruiker snel en makkelijk kan configureren en informatie kan sorteren overeenkomstig zijn specifieke wensen. De tool omvat databasegegevensrapportering, audittrail-gegevensrapportering, en rapportbeschikbaarheid met één klik van de muisaanwijzer. Verscheidene rapporten kunnen simultaan worden gegenereerd en de software omvat geavanceerde filteropties, gerichte zoekcriteria, en een boomstructuurweergave om het gebruik te vergemakkelijken.